• Monipuolista osaamista
  MARTTILAN MAANRAKENNUS
  Maanrakennus, kuljetus ja ruoppaus

Palvelumme


Hyvä työnjälki syntyy osaamisella

Marttilan Maanrakennus on osaltaan mukana rakentamassa kuntien ja kaupunkien infrastruktuuria. Teiden rakennus, kunnallistekniikka, ojitukset ja rakennusten pohjatyöt edustavat ominta osaamistamme. Omistamme itse koneemme, jotka kuuluvat konsernin raskaaseen sarjaan.

 • Pohjarakentaminen
 • Tierakentaminen
 • Kunnallistekniikan rakentaminen

Kysy lisää maarakennuspalveluistamme. Lomake->

Koneiden seisotus tulee yrityksellesi kalliiksi

Tarjoamme lavettikuljetukset, joiden avulla saat laitteesi nopeasti oikeaan paikkaan ja tuottavaan työhön. Työmaakäyttöön maa- ja kiviaineskuljetuksia varten meillä on ajanmukainen kasettiauto- ja dumpperikalusto.

 • Lavettikuljetukset
 • Maa- ja kiviaineskuljetukset
 • Ruoppaukset

Kysy tarjousta rantojen ruoppauksesta. Suoritamme ruoppauksia pitkäpuomikoneella. Lomake->

Hyvä työnjälki syntyy hyvällä kalustolla

Rakennusyrityksesi ei välttämättä kannata omistaa koneita. Meiltä voit vuokrata raskasta kalustoa: kauhakuormaajat, puskutraktorit, lavetit ja dumpperit kuljettajineen. Kalustomme on nykyaikaista ja hyvin huollettua.

Lähetä tiedustelu otsikolla ”konevuokraus” käyttäen yhteystietolomakettamme! Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian. Lomake->

Milloin on hyvä aika ruoppaukselle?

Jotta voidaan minimoida ruoppauksesta aiheutuvat haitat - kuten vesistön sumentuminen - kannattaa ruoppaus ajoittaa syksyyn tai varhaiseen kevääseen. Keväällä ja syksyllä vedenpinnat ovat järvissä yleensä alhaalla ja työ on silloin helpompaa. Suurten ruoppausten ollessa kyseessä, suositeltavaa on hoitaa ruoppaus jään päältä. Suuriin ruoppauksiin (massamäärän tilavuus yli 500 m2 on haettava vesilain mukainen lupa. Pienemmissä ruoppauksissa riittää ilmoitus ELY-keskukseen.

Suoritamme rantojen ruoppauksia pitkäpoimintakoneella. Kysy tarjousta ruoppauksesta! Lomake->

Tietoa Meistä

Marttilan Maanrakennus on osa Läänin Kuljetus -konsernia

Iso organisaatio takaa sen, että asiakkaamme saavat meiltä yhä laadukkaampaa, huippuunsa hiottua palvelua.Erikoisosaamisemme on kunnallisteknisessä rakentamisessa ja maanrakennusurakoinnissa. Tarjoamme palveluitamme kaikkialla Varsinais-Suomen alueella. Olet maarakennuksen ammattilaisten seurassa – Aloitimme jo 70-luvun alussa, joten tiedämme mistä puhumme ja mitä teemme. Muihin palveluihimme lukeutuvat kuljetuspalvelu, konevuokraus ja ruoppaus. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, kun haet urakallesi kokenutta ja osaavaa toimijaa!

Yhteydenottolomake

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteystiedot

Marttilan Maanrakennus Oy
 • Osoite: Rautatehtaankatu 17 20200 TURKU
 • Puhelin: 0201 224 390
 • Sposti: Lähetä postia