Logistiikan asiantuntijaratkaisuja


Pikalavarahti- ja pakettipalvelut

Toimitamme niin pienet kuin suuretkin tavarat nopeasti – joka päivä ja kellonajasta riippumatta. Päivystyksemme toimii ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa. Hoidamme kotimaassa kappaletavarakuljetuksia ja tilauskuljetuksia, asiakasystävällisin aikatauluin sekä hinnoin.

Lue lisää

Raskasrahtiliikenne

Rahtiliikenteemme kivijalka muodostuu terästen jakelukuljetuksista, jossa tarvitaan vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta. Säännöllinen reittiliikenteemme kattaa koko ruuhka-Suomen.

Lue lisää

Nosturiautopalvelut

Tarjoamme ratkaisuja kaikenkokoisiin ja –laatuisiin, nosturiautoa vaativiin projekteihin. Voimme sisällyttää projekteihimme myös jakeluratkaisut.

Lue lisää

Special service

Jos tarpeesi tai haasteesi liittyvät itse tuotteeseen tai nouto- ja toimituspaikkaan, monipuolinen kalustomme ja palvelutarjontamme auttaa löytämään juuri sinulle tehokkaimman ratkaisun. Meiltä löytyy kalusto ja resurssit myös suurikokoisten kappaleiden erikoiskuljetuksiin.

Lue lisää

Tietoa Yrityksestä

Liikeideanamme on toimittaa lähetykset lähtöpaikasta kohdepaikkaan ilman välivarastointia.

Tärkeä osa Tavarataksi Finlandin toimintaa on henkilöstön vahva ammattitaito, sitoutuminen ja työtyytyväisyys. Periaatteitamme ovat positiivinen vuorovaikutus ja vastuunottokyky kaikissa työtehtävissä. Painotamme päivittäisessä työssämme myös työtovereiden, osakasautoilijoiden ja asiakkaiden kunnioittamista. Koemme tärkeäksi, että koko henkilöstömme ja osakasautoilijamme sitoutuvat näihin periaatteisiin.

Lue Lisää!